arrow

Hur ser din bild av Kiruna ut?

Kiruna befinner sig på en spännande resa och vi behöver din hjälp. Vi är intresserade av din bild av din egen stad just nu och ber dig dela dina tankar med oss. Hur gör vi vår stad ännu mer attraktiv för nya och gamla invånare och besökare? Tillsammans kan vi påverka Kirunas nya varumärke!


Så här gör du!

Gå vidare genom att välja frågor i menyn uppe till vänster genom att klicka på "Challenges". 


Svara på frågorna på ett härligt sätt. Fota, filma, skriv, skapa eller bara svara på dem rakt upp och ned - alla sätt är tillåtna. Digitala presentationer kan du bifoga i respektive frågeställning.


Tävla!

För att vara med i tävlingen måste du registrera dig genom att klicka på ”Register” i högra hörnet. De mesta kreativa presentationerna kommer att vara med och tävla om fina priser. 


Har du en presentation som inte går att leverera i en fil är du välkommen att lämna in den på Navet, Lars Janssonsgatan 12. Här kan vi också hjälpa dig om du inte har tillgång till dator. Kontakta Emma Graméus på emma.grameus@kiruna.se eller på 0980-70350 för att hitta en tid.


Prisutdelning

Vinnaren meddelas i början av juni och kommer att få ta emot sitt pris under invigningen av Kirunafestivalen. 


1:a pris:

Helgpass till Kirunafestivalen för dig och en kompis samt presentkort på ClubKiruna till ett värde av 2000 kr. Upp till 15 år går in med målsman, 16-17 år vinner ungdomsbiljett.


2-3:e pris:

Presentkort på ClubKiruna till värde av 500 kr.


Lokal jury

Juryn består av Marie Wågberg (Stadsliv Kiruna), Emma Jonsson (Kirunabo), Samir Mujagic (Kirunabo), Alex Olofsson (Tusen toner), Tone Strålind (c/o Kiruna) och Emma Graméus (c/o Kiruna).


Lycka till!